loading

Хляб ВИТА

Хляб ВИТА

Силата на хляба е в зърното, в цялото зърно, във всяка негова частица. В него се крият всички естествени фибри, витамини, минерали и полезни вещества, които дават незаменима енергия и здраве. Ето защо хората от незапомнени времена възпяват хляба и го поставят в центъра на своята трапеза, на празниците и ритуалите си.

В новите рецептури на хлябовете Вита освен използването на живи закваски, които по естествен път гарантират срока на годност на продуктите и обогатяват изключително вкусовите и ароматни качества на хляба, добавихме и специално подбрани супер зърна и семена, които добавят не само вкус и текстура, но и своите специфични хранителни и здравословни качества към пълнозърнестите хлябовете Вита.

Хляб Вита Силует Класик

Приготвен изцяло от пълнозърнести брашна от пшеница и ръж и с добавени натрошени пшенични зърна за повече богатство на вкуса и структурата на хляба. Чудесно съчетание на диетичния и здравословeн ефект от естествените фибри с изключителните хранителни качества и аромат на хляба.

Хляб Вита Силует с шест зърна

100% пълнозърнесто пшенично брашно с добавени семена на лен, мак, сусам, соя, слънчоглед и овесени ядки, всяко носещо своя характер и здравословни ползи. Плътен, зърнест хляб с изключително богат вкус и текстура.

Хляб Вита Силует с лимец

50% пълнозърнесто брашно от лимец, съчетано с мекия вкус на пълнозърнестата пшеница и характера на пълнозърнестата ръж, в перфектен баланс между вкус, текстура, здравословност и натуралност. Високото съдържание на лимец прави този хляб изключително подходящ за хора, които искат да намалят глутена в своята диета.

Хляб Вита Силует с чиa и елда

100% пълнозърнесто брашно с добавени чия и елда. В перфектен баланс между здравословните ползи на цялото зърно и на изключителните качества на семената чиa и елда, тази комбинация е много подходящ начин да добавите ценни хранителни вещества към своята диета и да поддържате здравословно тегло и елегантен силует.

Хляб Вита Силует с пшенични кълнове и зародиши

Приготвен изцяло от пълнозърнеста пшеница и ръж с добавени пшенични зародиши и кълнове, които подчертават здравословните и вкусови качества на целите зърна и стимулират жизнеността на организма. Хляб, изключително богат на естествени фибри, които ускоряват метаболизма и допринасят за по-добро здраве и добра форма.

Хляб Вита Силует Ръжен с цели зърна

Пълнозърнесто ръжено брашно с добавени цели покълнали ръжени зърна за повече характер, вкус, аромат и плътност. Този хляб, освен вкусен, е и незаменим за хора, които се стремят да намалят теглото си или имат метаболитни проблеми, защото за разлика от пшеницата, ръженото зърно покачва кръвната захар по-плавно и за по-продължително време.

Хляб Вита Баланс с 9 супер зърна

60% пълнозърнесто пшенично брашно в перфектна комбинация с 9 супер зърна и семена – елда, чиa, златен и кафяв лен, слънчоглед, овес, мак, сусам и соя, всяко носещо своя характерен вкус и здравословни ползи. Мек, зърнест и изключително богат вкус.

Хляб Вита Баланс с лимец

60% пълнозърнесто брашно от лимец, съчетано с мекия вкус на пшеницата в един перфектен баланс между вкус, текстура, здравословност и натуралност. Високото съдържание на лимец прави този хляб изключително подходящ за хора, които искат да намалят глутена в своята диета.

Хляб Вита Баланс с киноа и лен

60% пшенично пълнозърнесто брашно с добавени киноа и ленено семе. В перфектен баланс между здравословните ползи на цялото зърно и на изключителните качества на семената киноа и лен, тази комбинация е много подходяща за вегани, които не консумират млечни продукти, защото киноата съдържа големи количества желязо и калций, а лененото семе помага калция да се усвоява от организма възможно най-пълноценно.

Хляб Вита Баланс Ръжен с цели зърна

60% пълнозърнесто ръжено брашно с добавени цели, покълнали ръжени зърна за повече характер, вкус, аромат и плътност. Този хляб, освен вкусен, е и незаменим за хора, които се стремят да намалят теглото си или имат метаболитни проблеми, защото за разлика от пшеницата, ръженото зърно покачва кръвната захар по-плавно и за по-продължително време.

Протеинов хляб Вита Фитнес

100% пълнозърнест хляб обогатен със специално подбрани семена и зърна с високо съдържание на растителни протеини. 100 гр. от този хляб набавя над 20 гр. протеин, което го прави идеален за активно спортуващи, енергични и динамични хора. А за тези, които са на високо-протеинова диета дава възможност да върнат хляба отново в менюто си.

Протеинов хляб Вита Фитнес

100% пълнозърнест хляб обогатен с орехови ядки, тиквено и ленено семе, които освен растителни протеини добавят омега 3 и витамини В, С и Е, за повече тонус, енергия, настроение и здраво сърце. 100 гр. от този хляб набавя над 16 гр. протеин, което го прави идеален за активно спортуващи и хора под високо напрежение. А за тези, които са на високо-протеинова диета дава възможност да върнат хляба отново в менюто си.

Горе